novosti i savjeti u vezi frizura
Moderne frizure
Zanimljivo
Blog
četvrtak, prosinac 18, 2008
Kovrdžava kosa je mesto gde zavidni pogledi cesto zalutaju. Zene sa ravnom kosom uvek zavide zenama sa kovrdzavom, smatrajuci da one ne moraju da uloze puno truda da bi kosa izgledala lepo. Kada su ovako vlazni dani, zavidnost je jos izrazenija, jer samo zena sa ravnom kosom zna kojom brzinom nestaje trud koji je ulozila u frizuru kada je vreme vlazno. Ali, ovakve pretpostavke nisu sasvim tacne. Svako ko je barem jednom probao mini-val uverio se i sam u tu cinjenicu. Lokne su vrlo neprivlacne ako nisu uredne i leprsave. Svi zele kovrdze koje se izvijaju dok hodate i pri tom zanosno sjaje na suncu. Ta slika je mnogo blize nego sto mislite.

Savjeti za kovržavu kosu svih dužina i oblika
Zdrava kosa je naravno pocetak svake price. Pod tim podrazumevamo negu, sisanje i naravno pravilnu ishranu.

Kovrdzava kosa trazi drugacije proizvode za negu. Njoj treba mnogo vise paznje u smislu redovnog pakovanja kose. Kovrdzava kosa je cesce suva na krajevima i zato moze odavati utisak "mrtve kose". Mnogi proizvodaci u svojoj paleti proizvoda imaju "styling water", tj. tecnost za oblikovanje kose, koja se naprskava na kosu, brzo deluje i dovoljno je jaka tako da sa njom mozete formirati frizuru kakva vam god odgovara. Idealna je za kovrdze, jer ne slepljuje kosu te je ne umrtvljuje vec pusta lokne da slobodno padaju na nacin koji ste sami odredili.

Nagomilane necistoce na kosi ucinice da lose osobine vase kose izgledaju jos gore. Ispiranjem kose sledecom miksturom otklonicete nagomilane necistoce kao i poprimljeni neprijatan miris. Iscedite malo vecu pomorandzu u malo mlake vode. Sipajte ovu miksturu preko kose posle samponiranja i kondicioniranja.

Postoji jedan jednostavan nacin da se teskoj i bezivotnoj sedoj kosi vrati sjaj. Votka. Nema nikakvog posebnog uputstva za nanosenje, samo prelijte omanju casu posle pranja. A, iako napravite od toga malu festu, tim bolje!

modernefrizure @ 23:03 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
Zanimljivi članci
google


Index.hr
Nema zapisa.